Why can't I use copy fen?

Having trouble using ideachess? Ask for help here.

Why can't I use copy fen?

Postby makesense » Fri Jan 27, 2012 6:38 pm

It doesn't work in my computer...

Copying FEN is important to analyse position of problem.

I use Chrome web browser... But I tried to use Internet explorer to use it.

It doesn't work, too.

What can I do?
makesense
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 22, 2012 11:23 am

Why can't I use copy fen?

Sponsor

Sponsor
 

Re: Why can't I use copy fen?

Postby Zuril » Sat Jan 28, 2012 12:35 pm

With the latest Java releases (from Java 6 Update 24) Sun has changed the security policy about using the clipboard to copy text and this function doesn't work anymore.
To solve this issue I've put the FEN string under the chessboard so you can copy it directly without using the button on the applet.
Zuril
Site Admin
 
Posts: 187
Joined: Sun Jan 03, 2010 10:16 am
Location: Italy

Re: Why can't I use copy fen?

Postby makesense » Sat Jan 28, 2012 6:55 pm

Okay... I understood it.

Thanks !

By the way, Doesn't Practice mode offer users FEN String under the chessboard? :)

FEN String under the chessboard is given in Tactics ELO mode only. Isn't it?
makesense
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 22, 2012 11:23 am


Return to Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php